Over Tuingrond Utrecht

Onze biologische producten hebben wij ontwikkeld om zo op een gezonde natuurlijke manier uw (moes)tuin prachtig te laten groeien en bloeien.

Vragen? 

Heeft u vragen over onze producten of over de levering van een product ?Wilt u afvoeren dit kan ook.

Neem contact met ons op.

Veilig betalen
U kunt bij ons betalen met iDEAL.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank.

LET OP !!!

Voor vragen of advies zijn we altijd per email bereikbaar of via het contact formulier

 

Over ons

Wij leveren biologisch gecertificeerde grondproducten. Wij kunnen zeer scherpe prijzen aanbieden omdat wij groot inkopen bij onze leverancier. Onze biologische tuinaarde  is geschikt voor uw planten in de (moes)tuin en balkon.

Onze biologische compost is uitermate geschikt om uw arme grond van goede en nieuwe voeding te voorzien.

 

Aflevering

Nadat u heeft besteld in de webshop wordt deze gereed gemaakt voor verzending. Op het bestelformulier kunt u aangeven waar en wanneer u het wil ontvangen onder het kopje ‘bestelnotitie’ .

U heeft het product binnen 1 tot maximaal 4 dagen in huis. Gerekend vanaf de dag na uw bestelling. U krijgt na bestelling een e-mail met de dag van levering plus de factuur en op de dag van levering krijgt u van te voren een telefoontje dat we onderweg zijn, zorg voor genoeg ruimte de chauffeur bepaald uiteindelijk waar deze gaat lossen,
zie ook onze: 'leverinngs voorwaarden'.

Contactgegevens

Contact:

info@tuingrond-utrecht.nl

tel: 06 – 527 20 711

Postadres: 
Hannolaan 46
3526 RS Utrecht